Over mij

 

Een creatieve geest

Mijn naam is Ineke Mighorst ook bekend als Ms Mienien op diverse forums. De naam Ms Mienien is een speling met mijn achternaam en voornaam en een verwijzing naar het liedje ienemiene mutte dat mijn vader vaak voor mij zong. Ik ben een zeer enthousiast, expressief fotograaf.

Met meer dan 60 jaar fotografische ervaring wil ik het uiterste uit mijn creatief vermogen halen. Ik heb een voorliefde voor portret fotografie. Af en toe heb ik idiote invallen om er iets aparts van te maken. Dit kan op lokatie of in studio “de Steegh”.

 

Waarom Ms Mienien fotografie?

  • Ik ben vrouw en houd het esthetisch oogpunt van een foto in de gaten. Ik let erop wie jij bent en hoe je zo gunstig mogelijk op de foto komt. Tijdens een shoot in ontspannen sfeer, wordt er veel gelachen. Je hebt inspraak over wat je wilt, muziek of niet, ouderwets of modern, binnen of buiten, alleen of met partner en ga zo maar door.
  • Ik lever snel de afbeeldingen af tot uiterlijk vier weken na de shoot.

Een shoot, naar Uw wens met anderhalf uur studio ruimte,  is mogelijk vanaf 95 Euro. U ontvangt vijf volledig uitgewerkte foto’s.

 

Mijn man en ik zijn in het bezit van een heerlijke caravan en maken daarmee lange reizen. In mijn blog vind U al onze avonturen. Samen gaan we op pad om landschapsfoto’s te maken. Het is de totale vrijheid en het gevoel niets te moeten waarvan we erg genieten. Alle reisfoto’s zijn voor verkoop beschikbaar.

 

Mijn devies: “Gebruik je boerenverstand dan kom je er wel”

SaveSave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *